Ook voor jullie loveshoot

Een loveshoot is de ideale voorbereiding op jullie bruiloft. Zo kunnen jullie wennen aan de camera. En het is meteen een goede gelegenheid om elkaar én mijn ontspannen werkwijze te leren kennen. De foto’s tonen wie jullie echt zijn. Een mooi voorproefje op jullie trouwfoto’s straks.

Een te gekke loveshoot boek je al voor € 375,-

Leg jullie liefde vast

Hebben jullie een, vijf, tien jaar verkering? Zijn jullie net verloofd of gewoonweg hoteldebotel? Wil je je lief een romantisch verjaardagscadeau geven? Plan je in het allerdiepste geheim een spectaculair huwelijksaanzoek (geen zorgen, ik kan uitstekend geheimen bewaren) en wil je daar later nog vele malen van genieten? Of is er een andere gelegenheid die om iets speciaals vraagt? Hoe leuk is het om deze momenten te vieren met een loveshoot.

Loveshoot op jullie plek

Jullie kiezen de locatie. Natuurlijk wordt dat een plek die alles voor jullie betekent. Dat café waar de vonk oversloeg. Bij kassa 3 in de lokale supermarkt. Of op het strand waar hij voor jou op de knieën ging om de perfecte schelp voor jou op te rapen. De markt, de kermis, een waanzinnig mooie plek in het buitenland, zeg het maar, ik en mijn camera gaan mee.

After wedding loveshoot

Het hoofdstuk ‘huwelijksreis’ is als het op foto’s aankomt vaak een ondergeschoven kindje. Wat selfies, een foto van hem, haar, witte stranden en wuivende palmen. Goed idee: boek een after wedding loveshoot om het fotoverhaal van jullie liefde compleet te maken. Pak je koffers en je trouwkleding en neem mij mee. Voor een dagje, het hoeft echt niet langer. Mag wel natuurlijk.

Check beschikbaarheid