Trouwfotografie waar de liefde van afspat

De keuze voor een trouwfotograaf is belangrijk. Want jullie willen jullie trouwdag zo oprecht en ontspannen mogelijk vastleggen. Jullie zoeken een fotograaf die perfect bij jullie past. Iemand met voelsprieten voor emoties. Iemand die onopvallend aanwezig is op jullie feestdag en uiteindelijk dát geeft wat jullie willen: spontane en stijlvolle trouwfoto’s waar liefde, geluk en blijdschap van afspatten. En dat is precies waar ik voor ga.

Van klik tot trouw album

Een klik. Daar begint het mee. Laten we dus eerst kennismaken en ontdekken of we fijn matchen. Doen we dat, dan zet ik jullie bruiloft met watervaste stift in mijn agenda. Top, ik mag jullie dag vastleggen! We houden contact. Stemmen af. En tellen af.

Jullie speciale dag

De trouwdag breekt aan. Ik kan niet wachten om jullie te zien stralen. Ik beweeg me snel maar kalmpjes door jullie feestdag. Op zoek naar pure emoties. Ik doe niet aan verliefde blikken op mijn commando. Dat kunnen jullie natuurlijk allemaal prima zelf. We pakken het lekker ontspannen en oprecht aan. Geniet van de dag, let niet op mij.

Ik focus me volledig op jullie en jullie vrolijke gasten. Een lach, een traan, stapelverliefde blikken, een getuige die trots tekent, het snoepen van die knoeperd van een bruidstaart, jullie waanzinnig mooie ringen, een lolletje, een dansje. De juiste hoek, het perfecte licht. En klik, weer zo’n moment gepakt.

Eeuwige herinneringen

Terwijl jullie de huwelijksreis en de wittebroodsweken ingaan en alleen maar oog hebben voor elkaar, ben ik druk bezig met het selecteren van de trouwfoto’s, de nabewerkingen en het ontwerpen van jullie album. En dan, een paar weken na de bruiloft, is jullie trouwalbum klaar. Het verhaal van jullie bruiloft is compleet. We bladeren, herbeleven en proosten nog een keer op jullie geluk. Leve de liefde!

All-inclusive pakket met 6 uur fotografie en een highlight album boek je al vanaf €1795,-

Hier sta en ga ik voor:

  • Een fijne persoonlijke klik

  • Dicht bij de emotie komen zonder storend aanwezig te zijn

  • Op het juiste moment op de juiste plaats zijn

  • Spontane, stijlvolle foto’s waar liefde, geluk, lol en blijdschap van afspatten

  • Een unieke kijk op elke bruiloft

  • Ik reis met jullie mee naar trouwlocaties in binnen- en buitenland

  • Onopvallend pink ik zelf heel soms snel een traantje weg. Hé, ik ben ook maar een mens!

Check beschikbaarheid