Trouwfoto’s maken, één groot feest

Bijzondere momenten vastleggen, voor mij bestaat er niets mooiers. Achter de camera ben ik, professionele trouwfotograaf, in mijn absolute happy zone. En dat straalt af op jullie, de tortelduiven die uit volle borst ‘ja, ik wil’ gaan zeggen tegen elkaar.

Een intieme dag

De eerste bruiloft die ik fotografeerde. Ik wist het al na een paar minuten: dit wil ik doen. De energie die ik kreeg. En het besef dat het echt heel speciaal is om zo’n intieme dag van zó dichtbij mee te maken. Jullie emotionele momenten vastleggen voor altijd. Wat een ontzettend dankbaar werk. Trouwfoto’s maken, ik vind het elke keer weer één groot feest, van de eerste tot en met de laatste minuut.

”Jullie emotionele momenten vastleggen voor altijd. Wat een ontzettend dankbaar werk.”
– Monique Nederhoff

Warme en kleurrijke foto’s

Ik maak trouwreportages en loveshoots in Nederland én daarbuiten; reis graag mee op jullie Destination Wedding. Mijn foto’s zijn warm en kleurrijk met zo nu en dan een beeld in krachtig zwart-wit. Not my cup of tea: te nostalgische en stijf geposeerde foto’s. Dit vinden anderen van mij: sprankelend, gepassioneerd, professioneel, gevoelsmens, toegankelijk.

Maar genoeg over mij. Ik ben vooral benieuwd naar jullie. Laten we snel kennismaken.

Ferdie en Martina

5 / 5

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een trouwfotograaf die onze dag kon vast leggen op een manier die ons raakt. We kwamen er snel achter dat Monique de juiste fotograaf voor ons was. We hebben een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten en dat klikte meteen. Monique is iemand die echt naar jou luistert en zelf met veel creatieve input komt. Ze spaart geen enkele moeite om het perfecte plaatje te schieten. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van de waardevolle momenten en dat terwijl je nauwelijks doorhebt dat ze er is. Ook onze gasten vonden Monique niet alleen een goede trouwfotograaf, maar ook een heel leuk persoon. Ze is ontzettend vriendelijk, positief en behulpzaam. Voor de afronding ook niets dan lof! Met veel liefde en geduld heeft ze een prachtig fotoboek voor ons samengesteld. Het is dat we maar één keer trouwen, anders zouden we haar zo weer vragen!

Via Google

Myrthe Rus

5 / 5

Wij hebben ontzettend mooie herinneringen aan onze bruiloft, mede door de mooie foto’s van Monique! Na de loveshoot die we van te voren hadden gehad, waren we helemaal om. Monique heeft een hele prettige en ontspannen manier van werken. Ze weet ongemerkt dichtbij te komen voor de mooiste en scherpste foto’s, zonder het bijzondere moment te verstoren. Daarnaast heeft ze een geweldig oog voor details en originele ideeën voor bijzondere foto’s. Tijdens de loveshoot en op onze bruiloft hebben wij ontzettend genoten en plezier gehad. Dit spat er dan ook af op de foto’s! Veel bijzondere en afwisselende foto’s, waardoor het lastig was om de mooiste uit te kiezen voor aan de muur!

Via Google

Jantine Steenwijk

5 / 5

Monique is een vriendelijke, enthousiaste trouwfotografe! Ze heeft een ontspannen houding en wanneer het nodig is weet ze je op je gemak te stellen of aan het lachen te maken! Monique was onze fotograaf en ze heeft een hoop prachtige foto’s gemaakt! Liggend in het zand of vanuit een dakraampje, ze ging er voor! Sommige foto’s waren verassend of origineel, erg leuk om te zien! Ze heeft de sfeer van de dag goed vast weten te leggen!

Via Google