Totale weergaven 418

24 januari 2022

Ruim twee jaar geleden trouwden Nynke en Michel. Ze trouwden in Friesland en waren daardoor niet in de gelegenheid foto’s te maken met Nynke’s andere grote liefde, Anda. Voor Nynke is de wens om nog een keer in bruidskleding foto’s te maken met Anda altijd gebleven, maar zoals met wel meer dingen, bleef het bij een wens en kwam het er maar niet van.

Helaas kwam het vervelende nieuws dat Anda vroegtijdig met pensioen zal moeten. Dit door meerdere blessures die ervoor zorgen dat ze niet meer geschikt is voor de sport. Eind maart zal Anda dan ook verhuizen naar een plek waar ze heerlijk op de wei van haar pensioen gaat genieten. Hierdoor zal Nynke haar grote vriendin niet vaak meer kunnen zien.

Nynke en ik kwamen in contact en al snel hadden we een datum geprikt voor de shoot. Ik blijf het elke keer weer zo mooi en zo bijzonder vinden om de band tussen mens en dier vast te kunnen leggen, zeker in dit bijzondere geval.

De shoot stond gepland op zaterdag 24 februari, de Siberische kou begon net het land in te trekken. Er stond een koude, gure wind, maar we hadden wel een prachtige zonnige dag te pakken! De kou mocht de pret niet drukken en het was geweldig om te mogen doen!

Foto’s maken met je paard op je bruiloft is natuurlijk niet zonder risico. Durf je dit niet aan, of kan het gewoonweg niet? Boek dan een after wedding shoot en zorg dat ook deze dierbare momenten voor altijd zijn vastgelegd!

Recente berichten