Totale weergaven 1.230

9 februari 2022

Yes!! Na ruim een half jaar achter de schermen heel hard werken mag ik het dan eindelijk van de daken schreeuwen! Monique Martens Fotografie is compleet vernieuwd en gaat verder als Monette Fotografie!

Voluit heet in Monique Antoinette. Ik ben trots op mijn prachtige naam, maar alles bij elkaar wel wat lang voor een bedrijfsnaam. Die mag wel wat korter en pakkender zijn. Wanneer je Monique en Antoinette samenvoegt krijg je Monette en dat past precies bij mij!

Een bedrijfsnaam die staat voor persoonlijke, creatieve fotografie, maar wel net even anders. Vol energie, vrolijkheid en met aandacht voor jou als klant.

Met de vernieuwingen binnen mijn bedrijf heb ik mezelf één ding voorgenomen; ik ga doen waar ik gelukkig van word. Waar ik van ga stralen, want wat wil ik dat graag met je delen.

Bij mij kun je terecht voor Stijlvolle Trouwfotografie, Loveshoots in binnen- en buitenland, Destination Weddings en Next Level Paardenfotografie!

Daarbij ga ik inzetten op de beleving van jou als klant. Niet alleen de foto’s als eindresultaat zijn belangrijk. Ik ga ervoor zorgen dat jouw shoot er één wordt om nooit te vergeten!

Dit begint al bij het verstrekken van de juiste informatie. Op dit moment is mijn Magazine voor Trouwfotografie al helemaal klaar en beschikken de eerste bruidsparen al over dit prachtige magazine. Hierin staat alle informatie die je over mij en mijn trouwfotografie wilt weten nog voor we een afspraak hebben staan voor een kennismakingsgesprek.

Het voordeel hiervan is dat je veel gerichter kunt kiezen voor mij als jullie trouwfotograaf. Tijdens het gesprek hoef je je alleen maar op je gevoel te focussen. Hebben we een klik? Zie je mij als de ideale fotograaf voor jullie bruiloft? Dan kun je de knoop zelf heel makkelijk en snel doorhakken. Alle praktische informatie heb je namelijk al.

Als trouwfotograaf werk ik door heel Nederland én daarbuiten! Het is vanaf nu ook mogelijk om mij te boeken voor jullie destination wedding. Gaan jullie op een prachtige romantische plek trouwen in Toscane, een mooi landgoed in Frankrijk of zoeken jullie liever een prachtige stad of de sneeuw op? Ik ga graag met jullie mee!

Een loveshoot is altijd een goed idee! Ben jij in het geheim een tripje naar Parijs aan het regelen om je grote liefde ten huwelijk te vragen? Zijn jullie 5 of 10 jaar samen of willen jullie gewoon jullie liefde vieren, doe dit met een loveshoot en je krijgt een onvergetelijke reportage en fantastische foto’s als eindresultaat.

Wanneer het gaat om Next Level Paardenfotografie sta ik voor die ultieme beleving. Zorgeloos en ontspannen tijdens de shoot. Er echt een feestje van maken. Ik weet je op je gemak te stellen. We nemen alle tijd en ik help je waar nodig met kleine aanwijzingen. Als jij je op je gemak voelt, fijn en ontspannen terwijl je eens een keer iets anders leuks kan doen met jouw beste maatje, dan ga je stralen. Dit ga je terugzien op de foto’s, succes gegarandeerd!

Over al mijn aanbod ga ik de komende tijd nog een aparte blog schrijven. Er zullen de komende tijd sowieso meerdere blogs gaan verschijnen, want wat heb ik lang niet geblogd. Ik loop heel wat bruiloften en paardenfotoshoots achter kan ik je vertellen!

Ook achter de schermen is het werk nog niet klaar. Naast het Magazine voor Trouwfotografie ga ik binnenkort aan de slag met een speciaal Magazine voor Destination Weddings, een Magazine voor Loveshoots en natuurlijk een Magazine voor Paardenfotografie.

Ook wordt mijn aanbod in de toekkomst nog verder uitgebreid. Ik ben er al mee begonnen en je kunt ze al boeken, maar voorlopig komen ze nog niet op de site: mijn privé workshops fotografie. Hierbij gaan we in 2,5 uur aan de slag met die onderwerpen waar jij op vastloopt. Wil je er alvast meer over weten, stuur me dan even een berichtje.

Al met al is er dus nog genoeg werk aan de winkel. Maar eerst ga ik even vieren. Vieren dat ik eindelijk dit geweldige nieuwe aanbod met jullie heb kunnen delen en met trots mijn nieuwe bedrijfsnaam en website heb kunnen presenteren.

Neem vooral de tijd om mijn nieuwe website uitgebreid te bekijken. Laat je me dan ook even weten wat je ervan vindt?

Ondertussen ga ik dan even een klein feestje vieren!

Let’s pop some champagne!

Recente berichten