Totale weergaven 528

26 januari 2022

Jeetje wat is het alweer lang geleden zeg dat ik een blog heb geschreven! Er liggen er nog heel veel op de stapel van bruiloften en andere toffe shoots die ik heb geaan en ik heb nog veel meer ideeën om uit te werken. Ik hoop daar de komende tijd wat meer aan toe te komen, maar deze moet toch echt voorrang krijgen! Ondanks dat het een raar jaar is door het Corona virus, zit ik natuurlijk niet stil.

Afgelopen zondag vond namelijk de eerste SUPER SHOOT DAY plaats. Een initiatief van Trouwfotografen Coaching en Workshops. Ralf Czogallik van Eppel Photography (www.eppel.nl), Serge Smulders (www.serge-photo.eu) en Melissa Ouwehand van Selijn Fotografie (www.selijn.com) hebben hun krachten gebundeld en een fantastische dag voor ons neergezet. We kregen volop de kans om voor ons portfolio te fotograferen en onszelf verder te ontwikkelen doordat ze als coach hun kennis met ons deelden. Kennis die ik nu weer mee kan nemen om te zorgen dat ik bij jullie shoot nog toffere beelden maak!

Samen met een ontzettend leuke groep fotografen verzamelden we ons op de prachtige trouwlocatie Parkhotel Hugo de Vries (www.hugodevries.nl) in Lunteren. Na een warm welkom verplaatsten we ons naar ‘T Doesburger Erf (www.doesburgererf.nl), een landwinkel net buiten Lunteren. Hier gingen we aan de slag met de eerste modellen!

De settings waar me mee aan de slag konden waren divers, een bruidspaar met een onwijs gave Ford Mustang, een koppel voor een loveshoot bij een verlaagde Volkswagen Kever en een bruid met een paard. Helemaal in mijn straatje natuurlijk! Oh en helemaal tof, we hadden rookbommen tot onze beschikking voor een super gaaf effect!

Ondanks dat de voorspelling was dat het de hele dag zou regenen, troffen we het met het weer! Hoewel de wolken dreigend boven ons hingen, viel er slechts 1 bui! Kijk mee en geniet van een aantal foto’s van de ochtend!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Na een heerlijke lunch verzorgd door Ellen van ‘T Doesburger Erf gingen we terug naar Parkhotel Hugo de Vries voor het tweede deel van de dag.

Weer was er aan alles gedacht en konden we volop aan de slag met de verschillende settings. De middag begon met een heel tof model, wat een super ervaring is dat! Een prachtig stel dat binnenkort hun eerste kindje verwacht, een stel met hun 9 maanden oude baby en een bruidspaar stonden daarna voor ons klaar. Kijk je mee?

Tekst gaat verder onder de foto’s

Na het shooten was er tijd om nog lekker na te borrelen en te kletsen over de dag. Moe maar voldaan reed ik vanuit Lunteren weer richting huis. Daar kon ik het natuurlijk niet laten meteen aan de slag te gaan met het uitzoeken en editen van de foto’s!

Word jij nou net zo enthousiast van de foto’s als ik? Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem kijk op de site voor loveshoots en bruiloften, of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een shoot van je gezin of kinderen of voor paardenfotografie. Stel je vraag via Whatsapp, mail naar info@moniquemartens.com of vul het contactformulier in onderaan dit bericht!

Waar wens je informatie over? *
Ik wil graag het 'Gratis magazine voor Trouwfotografie' ontvangen *
Bedankt! Ik neem z.s.m. contact met je op.
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw.

Recente berichten