Totale weergaven 480

17 januari 2022

22 april was het de grote dag voor Bart en Myrthe in Woudenberg. Om 08.15 uur startte ik in Leusden bij Myrthe, die vanuit haar ouderlijk huis trouwde.

Kort na de afgesproken tijd kwam Bart in een Volkswagen Kever de straat in rijden om zijn bruid op te halen. We vertrokken richting natuurgebied Den Treek voor de trouwreportage. Toen we eigenlijk door wilden naar een andere locatie voor meer foto’s, kwamen we langs een simpel stukje bos, wat er door het zonlicht dat door de bomen viel magisch uit zag. In plaats van door te gaan naar de volgende locatie, maakten we gebruik van dit sprookjesachtige stukje bos.

Voor we weer terug naar het ouderlijk huis van Myrthe gingen, reden we nog langs het ouderlijk huis van Bart om daar bij het water op het bruggetje foto’s te maken. Toen was het echt tijd voor de lunch!

De daggasten stonden het bruidspaar op te wachten. Bart en Myrthe gaven bij aankomst een kleine versie van het bruidsboeket aan hun bruidsmeisje.

In de trouwzaal van het gemeentehuis van Woudenberg vond de ceremonie plaats. Een prachtig historisch gebouw, waar we na de ceremonie natuurlijk de tijd namen voor een groepsfoto.

Op vakantiepark De Heigraaf in Woudenberg werd de dag feestelijk voortgezet. Hier werden ook foto’s van het bruidspaar met de daggasten gemaakt, waarna ik ook nog even een paar minuten met het bruidspaar op pad ging om bij de prachtige gebouwen op het park foto’s te maken.

Na het diner en het aansnijden van de bruidstaart zat de dag er voor mij op.

Recente berichten