Totale weergaven 399

16 januari 2022

Op 15 april 2016 trouwden Mark en Elise in Delft. Ik was deze dag mee als second shooter met mijn collega Erica Turmel van Foto Turmel (www.fototurmel.nl).

De dag begon regenachtig maar desondanks was de sfeer erg ontspannen. Erica bleef bij de bruid om daar de voorbereidingen vast te leggen, terwijl ik met de bruidegom en zijn gezelschap om alvast wat mooie foto’s te maken.

Vanaf het moment dat Mark zijn Elise zag was de glimlach niet meer van beide gezichten weg te slaan. Wat een stralend paar.

Om 14.00 uur werd het huwelijk voltrokken in de Scheepensael van het Raadhuis in Delft. Na de ceremonie was het tijd voor de groepsfoto voor het Raadhuis. Meteen maakten we even van de gelegenheid gebruik om het bruidspaar voor de Nieuwe Kerk van Delft op de foto te zetten.

Voor de trouwreportage vertrokken we eerst richting de Oostpoort, waarna Mark en Elise het water op gingen in een roeiboot bij de roeivereniging van Elise.

Inmiddels was het tijd om richting Herberg Vlietzigt in Rijswijk te vertrekken voor een hapje en een drankje! Ik ben, nadat we ook op de feestlocatie nog een paar foto’s met het bruidspaar hebben gemaakt, weer richting huis vertrokken, waarna Erica het fotograferen van het laatste deel van de dag voor haar rekening nam.

Recente berichten